Αντιφασιστικές εκδηλώσεις την Τετάρτη (18/9) στη μνήμη του Παύλου Φύσσα- Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα είναι κλειστοί


 Έντεκα χρόνια συμπληρώνονται την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου από την ημέρα που ο Χρυσαυγίτης Γιώργος Ρουπακιάς δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα. Στη μαύρη αυτή επέτειο έχουν ...προγραμματιστεί συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις ενώ θα κλείσουν και σταθμοί του Μετρό, κατόπιν εντολής της ΕΛΑΣ.

Αντιφασιστική συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί στις 17:30 στο μνημείο του Παύλου Φύσσα και πορεία προς τη Μάντρα Μπλόκου της Κοκκινιάς. Η πορεία θα καταλήξει στην πλατεία της Νίκαιας, στο Μετρό του Αγίου Νικολάου.

Επιπλέον, στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας αναμένεται να γίνει με ελεύθερη είσοδο συλλογική μουσική συνάντηση.

Φέτος στην κεντρική συναυλία θα εμφανιστούν οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Νταλάρας, Δημήτρης Μυστακίδης, Κοινοί Θνητοί, Λόγος Τιμής, Μάγδα Βαρούχα, Fundracar, Unveil The Sense ενώ στα decks θα είναι ο Lief Key.

Κλειστοί σταθμοί του Μετρό

Με εντολή της ΕΛΑΣ αύριο Τετάρτη (18/)οι σταθμοί της Γραμμής 3 του Μετρό "Κορυδαλλός" και "Μανιάτικα" θα κλείσουν στις 15:30 και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς στάση.

Οι σταθμοί θα επαναλειτουργήσουν με νεότερη εντολή της ΕΛΑΣ.

Θα μείνουν κλειστοί λόγω των εκδηλώσεων στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.




https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/antifasistikes-ekdiloseis-tin-tetarti-189-sti-mnimi-tou-paulou-fussa--poioi-stathmoi-tou-metro-tha-einai-kleistoi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.