Πρόεδρος βενζινοπωλών: Θα ανέβει κι άλλο το καύσιμο


Bαθιά το χέρι στην τσέπη βάζουν ήδη οι κάτοχοι οχημάτων καθώς συνεχίζεται το ράλι ανόδου στις τιμές των καυσίμων ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις των βενζινοπωλών η τιμή τους θα ανεβεί περαιτέρω.

Μιλώντας στο newsbomb ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) και της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονικης, Θέμης Κιουρτζής η τιμή της βενζίνης έχει ....

πάρει μεγάλη αύξηση μέσα σε λίγες ημέρες ενώ όπως είπε θα ανεβεί η τιμή του κι άλλο.

«Τις τελευταίες ημέρες έχουν ανεβεί τα καύσιμα αρκετά, μόνο το τελευταίο διάστημα έχουν πάρει μια αύξηση 5 λεπτών. Σήμερα στη Θεσσαλονίκη η τιμή του λίτρου είναι πάνω από το 1,8 ευρώ αλλά θα ανεβεί κι άλλο και θα πάει πάνω από 1,9 ευρώ» είπε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου σε πολλά πρατήρια της Θεσσαλονίκης η τιμή ήδη βρίσκεται στο 1,9 ευρώ.

Το ράλι της τιμής του βαρελιού brend όπως είναι φυσικό επόμενο φτάνει στην αντλία των πρατηρίων υγρών καυσίμων και όπως όλα δείχνουν η άνοδος στα δύο ευρώ είναι θέμα ολίγων ημερών.

Με την τιμή του λίτρου της βενζίνης θα οδηγείται στην ηπειρωτική Ελλάδα στα 2 ευρώ σε άλλες περιοχές όπως τα νησιά ή απομακρυσμένες από τα μεγάλα αστικά κέντρα περιοχές ήδη η τιμή βρίσκεται στα δύο ευρώ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κάποιες περιοχές της Χαλκιδικής στο δεύτερο και τρίτο «πόδι» της ήδη η τιμή του λίτρου βενζίνης είναι πάνω από τα 2 ευρώ. Όμοια είναι η εικόνα και σε άλλες ορεινές ή παραθαλάσσιες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

 Φανή Χαρίση


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.