Οι Σκοπιανοι τα ...΄΄εχουν χασει΄΄ και προκαλουν με οποιον τροπο μπορουν ...Η Ιστορια μας τους εκδικειτε !!!

Προκαλούν και επίσημα πλέον οι Σκοπιανοί,.... μετά την δημοσιοποίηση φωτογραφιών από τον αντιπρόεδρο της Βουλής της ΠΓΔΜ Αντόνιο Μιλόσοσκι, ο οποίος ποζάρει στην ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου, στον Μύτικα, κρατώντας την κόκκινη σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας. Άμεση ήταν η.....
αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο μέσω εκπροσώπου του τόνισε ότι οι προκλήσεις δεν βοηθούν.
Οι τίτλοι των εφημερίδων της χώρας και τα σχόλια όπως «ο αντιπρόεδρος της Βουλής κατέκτησε την υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου», έρχονται να επιβεβαιώσουν το παραλήρημα στο οποίο που φαίνεται ότι βρίσκονται οι Σκοπιανοί το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας της μεγάλης ανακάλυψης του μεγαλοπρεπούς τάφου της Αμφίπολης. Δεν είναι τυχαίο ότι τα ΜΜΕ έφτασαν στο σημείο να αμφισβητήσουν ακόμη και τις ανταποκρίσεις κορυφαίων διεθνών μέσων ενημέρωσης, κάνοντας λόγο για «ερασιτεχνισμό».

Ο Αντόνιο Μιλόσοσκι, μαζί με μία ομάδα ορειβατών από τη χώρα του, αναρριχήθηκε πριν από μερικές ημέρες στην υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου, στον Μύτικα, και φωτογραφήθηκε με τον δεκαεξάκτινο Ήλιο της Βεργίνας. Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στον δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης , ενώ η ταμπλόιντ των Σκοπίων Vest δημοσιεύει πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ, μαζί με δηλώσεις του κ. Μιλόσοσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.