Απεργία διαρκείας και αποχή από τις κάλπες αποφάσισαν οι παραγωγοί λαϊκών αγορών!!!

laikes-agores

Απεργία  ξεκινούν από τη Δευτέρα, οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών σε όλη τη χώρα σε κοινή γραμμή με τηνΠανελλαδική Ομοσπονδία Παραγωγών . Αφορμή των κινητοποιήσεων τους αποτελεί το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές και το υπαίθριο εμπόριο που κατατέθηκε πρόσφατα στη Βουλή.
Σύμφωνα με ανακοίνωση τους η απεργία θα ....
είναι διαρκείας καθώς, όπως τονίζουν με το νομοσχέδιο «θέλουν να διαλύσουν τις λαϊκές αγορές και να ρίξουν το εμπόριο στα μεγάλα σούπερ μάρκετ». Παράλληλα οι παραγωγοί άφησαν ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο να μην προσέλθουν στις κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων, Βασίλης Μακρίδης, έχει ενημερώσει για το θέμα και τις θέσεις των παραγωγών βουλευτές όλων των κομμάτων αλλά και τον γενικό γραμματέα Συντονισμού της κυβέρνησης Δημήτρη Βαρτζόπουλο. Ο ίδιος ο κ. Μακρίδης απέσυρε την υποψηφιότητά του για τις επικείμενες εκλογές, στη Θεσσαλονίκη.
Οι παραγωγοί επισημαίνουν ότι με το σχέδιο νόμου «δεν θα ωφεληθούν οι καταναλωτές» και «δεν πρόκειται να μειωθούν οι τιμές στις λαϊκές αγορές, όταν έχουν αυξηθεί τα διόδια, η φορολογία και αυξάνοντας τους τόκους των καλλιεργητικών δανείων από 4% σε 7%».




paraskhnio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.