Star Channel... Τι θα γίνει με τους εργαζόμενους;.!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Star Channel

Τι θα γίνει με τους εργαζόμενους στο STAR και τις μεγάλες παραγωγές The Voice και Survivor που ετοίμαζε;

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής η ελληνική ιδιωτική τηλεόραση μπήκε σε άλλη τροχιά πιθανότατα χωρίς το STAR.

Στον τηλεοπτικό χάρτη, μετά τη...

δημοπράτηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας παραμένουν μόνο δύο κανάλια, ο ΑΝΤ1 και ο ΣΚΑΪ.

Το STAR είναι ένα από τα κανάλια που θα πρέπει να ρίξουν μαύρο μέσα στις επόμενες  μέρες. Δηλαδή,  περιπου σε τρεις μήνες μπορεί να βρεθούν χωρίς εργασία οι εκατοντάδες εραζόμενοι του STAR.

Οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις από τις διοικήσεις των σταθμών κάνουν λόγο για προσφυγή στη δικαιοσύνη και συνέχιση της εκπομπής του σήματός τους. Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα;

Στο STAR, ο γενικός διευθυντής του σταθμού Κάρολος Αλκαλάι, δήλωσε ότι προς το παρόν το κανάλι συνεχίζει κανονικά, ενώ το νομικό τμήμα ετοιμάζεται να προχωρήσει σε συναντήσεις με τους παρουσιαστές για το μέλλον των συμφωνιών τους, από την ερχόμενη Δευτέρα.

Το κλειδί βέβαια εδώ είναι η λέξη «προς το παρόν», καθώς ανησυχία προκαλεί οτι η οικογένεια Βαρδινογιάνη δεν προσπάθησε καν να «σώσει» το κανάλι, προσφέροντας χαμηλά ποσά στη δημοπρασία.

Οι εργαζόμενοι του STAR, σοκαρισμένοι, εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τη διαδικασία στα social media. Είναι γεγονός οτι η ανησυχία είναι μεγάλη.

Η προετοιμασία των εκπομπών συνεχίζεται, ωστόσο, τα δύο ακριβά προγράμματα The Voice και Survivor βρίσκονται στο κενό. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, το πιθανότερο είναι ότι ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Αλιτζαλί θα τα αποσύρει από τον σταθμό και θα τα διαθέσει σε άλλον ενδιαφερόμενο καναλάρχη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.