Ανέλαβε καθήκοντα προέδρου στη ΝΔ ο Κ. Μητσοτάκης: «Κανείς δεν περισσεύει»..!!!

Ανέλαβε και επίσημα ...τα καθήκοντα του προέδρου της ΝΔ ο Κ. Μητσοτάκης, ο οποίος κέρδισε τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, ο δεύτερος γύρος των οποίων διεξήχθη χθες, Κυριακή.
Κατά τη διάρκεια σύντομης τελευτής παράδοσης - παραλαβής που έγινε στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού, ο κ. Μητσοτάκης έστειλε και....
πάλι μήνυμα ενότητας στο κόμμα, τονίζοντας ότι «χρέος μου είναι να εξασφαλίσω στην πράξη την ενότητα της ΝΔ, αλλά και να πετύχω τη δημιουργική διεύρυνσή της».
Κατά τη συνάντηση που είχε με τον απελθόντα (μεταβατικό) πρόεδρο της ΝΔ, Γ. Πλακιωτάκη, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε: «Θα επιχειρήσουμε να ανανεώσουμε δημιουργικά τη ΝΔ με απόλυτο σεβασμό στην παράδοσή της και αντιλαμβανόμενοι την πραγματικότητα των καιρών». Ακόμη, εκτίμησε ότι οι πολίτες ψήφισαν δημιουργική ανανέωση και πως ζητούν να ανακαλύψει η ΝΔ τις αξίες που υπηρέτησε, αξίες που, όπως είπε εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση, «θα βρεθούν απέναντι στον λαϊκισμό μιας αναποτελεσματικής κυβέρνησης».
Ο νέος πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ακόμη ότι χρέος όλων μας είναι η ΝΔ να γίνει η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη και να κλείσει ο κύκλος του λαϊκισμού. Κανείς δεν περισσεύει, αλλά χρειάζεται και διεύρυνση». Τέλος, συνεχάρη τον κ. Πλακιωτάκη για το έργο που επιτέλεσε «σε δύσκολες συνθήκες ως μεταβατικός πρόεδρος», λέγοντας πως στάθηκε με αξιοπρέπεια και ποιότητα στο ύψος των περιστάσεων. Για τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ Γιάννη Τραγάκη, που ήταν παρών στη συνάντηση, ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι διεκπεραίωσε μια εκλογή πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του κόμματος με αρτιότητα και χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο.
Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στα γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Συγγρού στις 12 το μεσημέρι και έτυχε θερμής υποδοχής από στελέχη και ψηφοφόρους της ΝΔ. Νωρίτερα, αποχωρώντας από το πολιτικό του γραφείο στο Παγκράτι, ο κ. Μητσοτάκης είχε κάνει λόγο για μεγάλη νίκη, τονίζοντας πως «μας περιμένει πολλή δουλειά» και «προχωράμε ενωμένοι και ανανεωμένοι». Ο κ. Μητσοτάκης προσήλθε στα γραφεία μαζί με τον βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρώην βουλευτή Μιχάλη Μπεκίρη και τον υποδέχθηκαν οι Γιάννης Πλακιωτάκης, Γιάννης Τραγάκης και ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος. Νωρίτερα, είχαν φθάσει στα γραφεία του κόμματος ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ενώ από το πρωί ήταν και ο πρώην βουλευτής Κερκύρας και συνεργάτης του Νίκος Γεωργιάδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.