Έλληνες στρατιωτικοί: Μήπως ήρθε η ώρα να παρέμβει το ΝΑΤΟ;.!!!

Για τρίτη συνεχόμενη φορά... απορρίφτηκε το αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών οι οποίοι παραμένουν έρμαια των πολιτικών εκβιασμών του Ερντογάν!


Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρη Κούκλατζης, 84 ημέρες παράνομης κράτησης στις τούρκικες φυλακές από ...
το καθεστώς Ερντογάν των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Όμηροι -αιχμάλωτοι από την 1η Μάρτη στο βωμό των πολιτικών εκβιασμών του «νεοσουλτάνου» που κάποια στιγμή θα πρέπει να κάποιος να τον μαζέψει.
Η χθεσινή απόρριψη, τρίτη κατά σειρά, του αιτήματος αποφυλάκισης ώστε να συνεχιστεί η κράτησή τους στο Ελληνικό προξενείο της Αδριανούπολης, εξάλειψε κάθε αυταπάτη που μπορεί να είχε κάποιος για τους λόγους που στήθηκε η σύλληψή τους.
Και χθες το τούρκικο πλημμελειοδικείο απέρριψε το αίτημα με την ίδια δικαιολογία της μη μόνιμης κατοικίας. Δεν αποδέχτηκαν ούτε τη μετάθεσή τους στη στρατιωτική αποστολή του Ελληνικού προξενείου. Γιατί πολύ απλά ο Ερντογάν τους χρησιμοποιεί ως ζωντανά ανθρώπινα πιόνια στα πολιτικά του παιχνίδια και κυρίως εν’όψει των εκλογών στα τέλη του Ιούνη.
Η μεταγωγή στα δικαστήρια των δύο στρατιωτικών με χειροπέδες αποτελεί για αυτόν προεκλογική φιέστα και προπαγάνδα με νέες φωτογραφίες και βίντεο. Και ταυτόχρονα να συμπληρώνονται με άθλια υπονοούμενα των απόλυτα ελεγχόμενων τουρκικών μέσων ενημέρωσης περί κατασκοπείας και περί υπόπτων ευρημάτων στα κινητά…
Ο Ερντογάν δε παίρνει από λόγια και συνεχίζει απτόητος τα παιχνιδάκια του και τους εκβιασμούς κρατώντας όμηρους ανθρώπους όπως κάνουν Αφρικανικές επαναστατικές οργανώσεις στα βάθη της ζούγκλας ζητώντας λύτρα και ανταλλαγές.
Επειδή όμως η Τουρκία θεωρητικά τουλάχιστον είναι σύμμαχος Νατοϊκή χώρα μήπως θα πρέπει επιτέλους κάποιος να συμμαζέψει τον Ερντογάν μη γίνει ακόμα πιο ανεξέλεγκτος και επικίνδυνος για όλους. Γιατί εδώ δε μιλάμε για έναν πάστορα, ούτε δημοσιογράφο ή επιχειρηματία.
Μιλάμε για δύο στρατιωτικούς χώρας μέλος του ΝΑΤΟ, στρατιωτικούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πρέπει η ίδια η βορειοατλαντική συμμαχία να παρέμβει αποφασιστικά και όχι φραστικά και να επιβάλει την απελευθέρωσή τους.

Άλλωστε το είπε και χθες χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του:
«Εγώ πιστεύω ότι μετά την τελευταία κίνηση που κάναμε με την μετάθεσή τους στην στρατιωτική αποστολή στην Τουρκία, καταρρίπτεται και το τελευταίο επιχείρημα τους. Πιστεύω ότι αυτή η κίνηση καταρρίπτει ακόμη και τα τελευταία οχυρά της παράλογης τουρκικής κράτησης απέναντι στο ΝΑΤΟ».

http://www.armynow.net/ellines-stratiotikoi-mhpos-hrue-vra-parembei-nato/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.