10.000.000 ευρώ για όσους έμειναν χωρίς ρεύμα..!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για χωρίς ρεύμα

Τη διάθεση ποσού 10.000.000 ευρώ..., ως εφάπαξ ειδικό βοήθημα για τη στήριξη των καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα, οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω... ληξιπρόθεσμων οφειλών, για την αντιμετώπιση των ενεργειακών τους αναγκών, προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή από τους συναρμόδιους υπουργούς.

Προϋπόθεση για την υλοποίηση της νομοθετικής πρόβλεψης είναι η μεταφορά του αναγκαίου ποσού σε συνιστώμενο Ειδικό Λογαριασμό εντός του 2017.
Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση, σκοπός της προτεινόμενης διάταξης είναι η άμεση αντιμετώπιση της ενεργειακής ένδειας και η στήριξη των καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα, που αδυνατούν να καταβάλουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς τους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας και έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής.
Ουσιαστικά, δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία στους οικονομικά ασθενέστερους πολίτες, καθώς με τη διανομή του προβλεπόμενου ειδικού βοηθήματος θα γίνεται άμεση επανασύνδεση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, ώστε να διασφαλίζεται το βασικό αγαθό της ενέργειας.



http://www.anatropinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.