ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας! Θα υπολογίζονται ΟΛΑ: Τιμή αγοράς, εκπομπές αερίων, παλαιότητα αλλά και κυβικά.!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για τέλη κυκλοφορίαςΣαρωτικές αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας... ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών.
Όπως ανέφερε η υφυπουργός Κατερίνα Παπανάτσιου στην ΕΡΤ, το σχέδιο που είναι....
στο τραπέζι αφορά τον υπολογισμό των τελών κυκλοφορίας μέσα από μια σειρά από κριτήρια ώστε να γίνουν αναλογικότερα και δικαιότερα.
Ειδικότερα, θα συνυπολογίζοντας τα κυβικά και η παλαιότητα, ώστε να μη συνεχιστεί το φαινόμενο με τα αυτοκίνητα 10ετίας που πληρώνουν περισσότερα τέλη από καινούργια και πολύ ακριβότερα οχήματα.
Ταυτόχρονα, όμως, γίνεται προσπάθεια –σύμφωνα με την υφυπουργό- να συνυπολογίζονται και η τιμή αγοράς αλλά και οι εκπομπές αερίων στον τελικό υπολογισμό των τελών.
Τέλος, η κα Παπανάτσιου αναφέρθηκε και στο επίδομα θέρμανσης, τονίζοντας πως θα πληρωθεί στις 30 Ιουνίου, ενώ για τις φορολογικές δηλώσεις είπε ότι δεν θα δοθεί παράταση καθώς οι πολίτες θα χάσουν τη δυνατότητα να πληρώσουν σε 5 δόσεις.


http://www2.star.gr/politiki/oikonomia/372711/sarwtikes-allages-sta-telh-kykloforias-tha-ypologizontai-ola-timh-agoras-ekpompes-aeriwn-palaiothta-alla-kai-kybika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.