Γερμανοί, Τούρκοι και Αλβανοί έβαλαν μπροστά το βρώμικο σχέδιο εξόντωσης της Ελλάδας..!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Γερμανοί, Τούρκοι και Αλβανοί
Στυγνός εκβιασμός του Βερολίνου... με φόντο τη β’ αξιολόγηση την ώρα που βρίσκονται σε πλήρη έξαρση οι αλυτρωτικές και ανιστόρητες αξιώσεις των κυρίων Ερντογάν και Ράμα – Περίεργη «σιγή ασυρμάτου» από τις ΗΠΑ και τη διεθνή κοινότητα
Είναι πλέον γεγονός και δυστυχώς επιβεβαιώνονται οι χειρότεροι φόβοι μας για την....
άσχημη και εξαιρετικά επικίνδυνη τροπή που έχουν λάβει οι εξελίξεις στο μέτωπο της οικονομίας σε συνδυασμό με το κλιμακούμενο παιχνίδι πρόκληση επί των εθνικών θεμάτων: Βερολίνο, Άγκυρα και Τίρανα επιδίδονται σε ένα ενορχηστρωμένο και άρτια μελετημένο σχέδιο εκμηδενισμού και διάλυσης της Ελλάδας.
Το πλέον ανησυχητικό στοιχείο σε αυτή την άνευ προηγουμένου πολεμική που έχει στηθεί σε βάρος της χώρας μας είναι η σχεδόν άνευρη, υποτονική και νωθρή στάση που επιδεικνύει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Ταυτόχρονα, σε αυτή την άκρως δυσμενή και εκρηκτική συγκυρία, προκαλεί αλγεινή εντύπωση η περίεργη σιωπή του αμερικανικού παράγοντα αλλά και της διεθνούς κοινότητας μπροστά σε αυτή τη βρώμικη δολοπλοκία.
Το Newsbomb.gr, επιδεικνύοντας εδώ και καιρό τη μέγιστη δυνατή ευαισθησία τόσο στα ζητήματα που αφορούν την οικονομία, αλλά και ιδιαίτερα στα εθνικά θέματα, είχε προειδοποιήσει, με αλλεπάλληλα δημοσιεύματά του, ότι έχει ήδη εξυφανθεί μια άθλια, ύπουλη και ανήθικη επιχείρηση εθνικής και οικονομικής εξόντωσης.
Θα το λέμε και θα το φωνάζουμε κι ας ακούγεται υπερβολικό: η χώρα μας δέχεται έναν ανίερο πόλεμο!

Επικίνδυνοι τακτικισμοί Ερντογάν

Από τη μια πλευρά, οι Γερμανία του «διδύμου» Μέρκελ και Σόιμπλε επιχειρεί να φρενάρει οτιδήποτε αφορά μια χαλάρωση των εξοντωτικών πολιτικών λιτότητας και εξαθλίωσης που έχουν προκαλέσει τα εξήμισι χρόνια των Μνημονίων στους Έλληνες. Η χώρα μας βρίσκεται επί μονίμου βάσεως απολογούμενη και στριμωγμένη, με τους Γερμανούς να θεωρούν πως η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το… τσιφλίκι του παππού τους και πως μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, θαρρεί κανείς και οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης των 28 δεν έχουν δικαιώματα.
Από την άλλη, και με φόντο το σκληρό παιχνίδι του Βερολίνου, η στάση των γειτόνων επιβεβαιώνει τη σοφή παροιμία που λέει ότι «ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται». Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αμφισβητεί ανερυθρίαστα και απροκάλυπτα πλέον τα γεωγραφικά κεκτημένα στη νοτιοανατολική γωνιά της Ευρώπης και των Βαλκανίων, απαιτώντας την αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάννης.

Η… διαβολική σύμπτωση με το νέο «ναυάγιο» στο Κυπριακό

Μέσα σε αυτό επικίνδυνο παιχνίδι τουρκικού μεγαλοϊδεατισμού, στο οποίο επιδίδεται ο κ. Ερντογάν, προστίθεται και το νέο «ναυάγιο» των συνομιλιών στο Κυπριακό, καθώς οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί προσέκρουσαν σε τοίχο.
Όμως και αυτό δεν φαίνεται να ήταν ούτε συμπτωματικό ούτε τυχαίο, καθώς κατά τη χθεσινή συζήτηση στο Ευρωκοινοβούλιο (22/11/2016) υπήρχαν διχασμένες απόψεις για το Κυπριακό: Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας «Σημερινή» (23/11/2016) παρατηρήθηκε σοβαρή διάσταση απόψεων ανάμεσα σε αυτούς που μιλούσαν μόνο για πάγωμα των ενταξιακών διαπραγματεύσεων και να μείνει ορθάνοιχτη η πόρτα του διαλόγου, και σε εκείνους που ζητούν οικονομικές κυρώσεις οι οποίες αγγίζουν τα όρια της τελωνειακής σύνδεσης ΕΕ – Τουρκίας, καθώς, όπως αναφέρουν κύκλοι στο Στρασβούργο, μόνον εάν υποστεί οικονομική πίεση η Τουρκία ίσως αλλάξει τακτική, μέχρι και διακοπή των διαπραγματεύσεων.
Εκ του αποτελέσματος των συνομιλιών Αναστασιάδη – Ακιντζί, και με βάση τα παραπάνω, προκύπτει πως και οι Βρυξέλλες τελικώς φαίνεται να ήθελαν το άρον – άρον κλείσιμο των συνομιλιών στο Μοντ Πελεράν!

Ο Ράμα, η Τσαμουριά και η «Μεγάλη Αλβανία»
Σα να μην έφταναν όλα αυτά, «λάδι στη φωτιά» έριξε με συνέντευξή του χθες, Τρίτη (22/11/2016) στο ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, επαναλαμβάνοντας το ανιστόρητο «κρεσέντο» για τη δήθεν διάσωση της Ακρόπολης από τους Αλβανούς, ενώ ισχυρίστηκε ότι υπάρχει «υπάρχει αμφισβητούμενη περιοχή στο Ιόνιο όπου, υποθετικά τουλάχιστον, υπάρχουν πηγές πετρελαίου και αερίου».
Παράλληλα, δεν δίστασε να επαναλάβει τα περί Τσαμουριάς, αλλά και να πετάξει το… μπαλάκι στην ελληνική πλευρά για την κρίση που σοβεί στις ελληνοαλβανικές σχέσεις
Το ερώτημα παραμένει: η ελληνική πλευρά θα ξυπνήσει επιτέλους; Θα αντιδράσει μπροστά σε αυτή την απίστευτη αθλιότητα, που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την Ελλάδα στην πλήρη απαξίωση και την εξόντωση;
Υπάρχει, τελικά, κάποιος που θα χτυπήσει επιτέλους το χέρι στο τραπέζι και θα φωνάξει: «Τέρμα! Φτάνει πια! Ως εδώ!»;
Κύριε Τσίπρα θα σταθείτε, επιτέλους, στο ύψος των περιστάσεων και στην κρισιμότητα της στιγμής;
Πηγή: Newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.