«Βαριά» δήλωση Σοϊμπλε για το Ελληνικό χρέος..!!!

Λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί... η επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα, κατά την οποία αναφέρθηκε στην ανάγκη ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, έσπευσε να....
«απαντήσει» εμμέσως πλην σαφώς.
«Όποιος λέει ότι “εμείς θα μειώσουμε το χρέος σου” τότε κάνει κακό στην Ελλάδα» δήλωσε, εν όψει του κρίσιμου Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου.
Οι δηλώσεις του δημοσιοποιήθηκαν από την ιστοσελίδα Passauer Neue Presse και όπως μπορεί να συνάγει κανείς η δήλωσή αυτή δεν είναι καθόλου άσχετη με την επικείμενη συνάντηση του Μπαράκ Ομπάμα με την Άνγκελα Μέρκελ.
Ο κ. Ομπάμα, μετά την συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, είχε σημειώσει: «Η κρίση δεν είναι αφηρημένη έννοια, ανέτρεψε τις ζωές των πολιτών της χώρας. Συζητήσαμε για τις μεταρρυθμίσεις που θα κάνουν τη χώρα πιο ελκυστική στις επενδύσεις και θα περιορίσουν τις ανισότητες. Η ελληνική οικονομία χρειάζεται χώρο.
Η λιτότητα δεν μπορεί να είναι συνταγή ανάπτυξης, οι Έλληνες πρέπει να δουν αλλαγή στην καθημερινή τους ζωή. Το ΔΝΤ είπε πως η ελάφρυνση χρέους είναι ζωτικής σημασίας και προσωπικά θα συνεχίσω να πιέζω προς αυτή την κατεύθυνση».
- See more at: http://www.fnews.gr/stop-sta-oneira-varia-dilosi-soimple-gia-to-elliniko-xreos/#sthash.O6ZERwee.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.