F ΑγανακτισμενοςΠολιτης: Φτάνει πια! Ολοι μαζι μπορουμε ...Ελατε να υπογραψουμε ..!!!

.

.

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Φτάνει πια! Ολοι μαζι μπορουμε ...Ελατε να υπογραψουμε ..!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για παιδάκια σκοτώθηκαν στο Χαλέπι της Συρίας

Άλλα 100 παιδάκια σκοτώθηκαν στο Χαλέπι της Συρίας μέσα σε λίγες μέρες. 

Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος για να λήξει αυτός ο πόλεμος. Αλλά υπάρχει ένας τρόπος για να σταματήσει ο τρόμος απ΄ τον ουρανό: αν όλοι και όλες ζητήσουμε ζώνη απαγόρευσης πτήσεων για να προστατευθούν οι άμαχοι.   

Βοήθησε να...

δημιουργήσουμε μια παγκόσμια, εκκωφαντική έκκληση για να απαιτήσουμε απ’ τον Ομπάμα και άλλους ηγέτες να βάλουν φρένο στον τρόμο του Πούτιν και του Άσαντ. Αυτή ίσως είναι η τελευταία μας ευκαιρία να δώσουμε τέλος στις μαζικές δολοφονίες ανυπεράσπιστων παιδιών:

Πάτα εδώ για να υπογράψεις

Για χρόνια τώρα είμαστε μάρτυρες αιματηρών επιθέσεων με χημικά και βόμβες-βαρέλια. Όμως η πρόσφατη ισοπέδωση του Χαλεπιού ήταν άνευ προηγουμένου. Καταπατήθηκε κάθε συμφωνία και κανόνας. 250.000 άμαχοι είναι παγιδευμένοι στο ανατολικό Χαλέπι χωρίς πρόσβαση σε καθαρό νερό, φαΐ και φάρμακα. 100.000 είναι παιδιά!  

Δεν υπάρχει καλή λύση για τον τερματισμό του πολέμου στη Συρία. Αλλά η αδράνεια είναι η χειρότερη.
 Τουλάχιστον με τη ζώνη απαγόρευσης πτήσεων, μια διεθνής συμμαχία θα μπορούσε να απειλήσει να καταρρίψει τα αεροπλάνα που βομβαρδίσουν τη βόρεια Συρία. Περίπου 70% των μελών του Avaaz στηρίζουμε αυτή τη λύση. 8% είμαστε αντίθετοι. Είναι λογικό και ανθρώπινο να είμαστε διστακτικοί σε στρατιωτικές επεμβάσεις για την προστασία αμάχων. Αλλά φαντάσου αν τα δικά μας παιδιά βομβαρδίζονταν… τι θα ζητούσαμε από τις άλλες χώρες; 

Αυτό που όλοι θέλουμε είναι η κατάπαυση του πυρός και διαπραγμάτευση για πολιτική λύση, αλλά κάθε προσπάθεια ως τώρα έχει αποτύχει. Και το Χαλέπι αποδεικνύει πως κάθε λύση πρέπει να έχει ως αφετηρία την προστασία των αμάχων. Αν η ζώνη απαγόρευσης πτήσεων εφαρμοστεί σωστά, μπορούν να σωθούν πολλές ζωές, χωρίς να θρηνήσουμε ούτε μία. Και οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις θα ήταν πιο αποτελεσματικές αν το καθεστώς του Άσαντ στη Συρία και η Ρωσία έβλεπαν ότι η διεθνής κοινότητα δεν αστειεύεται. 

Ας δείξουμε στον Ομπάμα και στους ηγέτες του κόσμου ότι δεν μπορούν πια να απαντούν σε αυτό το αιματοκύλισμα με άδεια λόγια. Ότι η αδράνειά τους σημαίνει συνενοχή. Το μέλλον αυτών των οικογενειών κρέμεται από μια κλωστή και μας χρειάζονται να φωνάξουμε τώρα!

Πάτα εδώ για να υπογράψεις
Το κίνημά μας έχει ταχθεί ενάντια σε στρατιωτικές επεμβάσεις πολλές φορές. Η πρώτη εκστρατεία που οργανώσαμε ήταν κατά του πολέμου στο Ιράκ και έχουμε δώσει αγώνες ενάντια στις αδικαιολόγητες επεμβάσεις των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή. Αλλά 400.000 άνθρωποι έχουν πλέον σκοτωθεί στη Συρία. Είναι ντροπή για όλη την ανθρωπότητα. Η ζώνη απαγόρευσης πτήσεων είναι η μόνη λογική ενέργεια σε αυτή την απελπιστική κατάσταση. Και δεν μπορεί να γίνει χωρίς τις ΗΠΑ. Ας ενώσουμε τις φωνές μας για να απαιτήσουμε απ΄ τον Ομπάμα και τους ηγέτες του κόσμου να προστατεύσουν τα παιδιά και τις οικογένειες στο Χαλέπι.

Με ελπίδα και αποφασιστικότητα,  
Alice, Mais, Ricken, Nick, Mohammad, Marigona και όλη η ομάδα του Avaaz   


https://secure.avaaz.org/campaign/el/protect_syrian_civilians_loc/?bLLzReb&v=82045&cl=10753167379&_checksum=f74991b75f128a1b2649b57846487f41da900e38bf70db755917eb2f85781508

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...