Αυτά δεν τα λέει ΚΑΝΕΝΑΣ! Το πρώτο κέντρο φιλοξενίας ΜΟΝΟ για ΕΛΛΗΝΕΣ αστέγους...!!!


Με πρωτοβουλία κατοίκων ...της περιοχής του Βοτανικού, του πολιτιστικού συλλόγου "Αθηνά", του συλλόγου εφέδρων "Πολίτες Οπλίτες" και της «Αναγέννηση Ελλήνων", θα δημιουργηθεί το πρώτο hot spot για αναξιοπαθούντες Έλληνες, την περιοχή του Βοτανικού και μάλιστα, στη θέση που ...
προοριζόταν να γίνε το τζαμί που νομιμοποίησε η κυβέρνηση. 
Βασιζόμενοι σε νόμο του 2002 ο οποίος λέει ότι δημόσια κτίρια που δεν έχουν αξιοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για συγκεκριμένου σκοπούς, οι παραπάνω ομάδες κατάφεραν και μετά από συνεννόηση με τους φορείς θα κατασκευαστεί το κέντρο φιλοξενίας για Έλληνες άστεγους, στην Ιερά Οδό 114. 

Διαβάστε αποσπάσματα από το δελτίο τύπου: "Η χώρα μας έχει κατακλυσθεί από εποίκους χωρών των οποίων τα οικονομικά αδιέξοδα σε συνδυασμό με τις εσωτερικές θρησκευτικές και φυλετικές προστριβές καθώς και την ιμπεριαλιστική ληστρική παρέμβαση – επέμβαση της Δύσης, μετέτρεψε την Ελλάδα σε τεράστιο πεδίο κατασκήνωσης λαθρομεταναστών και προσφύγων.

 

Οι στρατιές των μεταναστών που μεθοδευμένα διοχετεύονται στην Ευρώπη, συμπιέζουν τους μισθούς και υπονομεύουν τα εργατικά δικαιώματα μαζί με τα άλλα δικαιώματα των ιθαγενών πολιτών, δηλαδή κοινωνικά, πολιτιστικά και θρησκευτικά, τα οποία οι πολίτες της Ευρώπης κατέκτησαν με πολύχρονους αγώνες."
Εμείς λοιπόν δεν μπορούμε να είμαστε απλοί θεατές αυτής της καταστροφής της πατρίδας και του λαού της. Έτσι αποφασίσαμε την δημιουργία του πρώτου χοτσποτ για τους Έλληνες αναξιοπαθούντες στον χώρο του Βοτανικού, μιας περιοχής όπου τα αποτελέσματα της παγκοσμιοποίησης είναι πέρα για πέρα εμφανή, έντονα και πληγώνουν βαθύτατα την ψυχή του ελληνισμού. Ένα χοτσποτ για Έλληνες αστέγους, έτσι ώστε να έχουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους, ένα πιάτο φαγητό και ένα χέρι για να στηριχθούν επειδή είναι άνθρωποι και όχι αριθμοί, όπως τους θέλουν οι οικονομικοί δολοφόνοι που συνδιαλέγονται με τις εκάστοτε ενδοτικές κυβερνήσεις που υπόσχονται τα μύρια όσα και εν τέλει ψευδόμενες πράττουν τα αντίθετα".



http://www.voicenews.gr/index.php/ellada/73467-afta-den-ta-leei-kanenas-to-proto-kentro-filoksenias-mono-gia-ellines-astegous.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.