Πανελλαδικες εξετάσεις....Η ημερομηνία έναρξης τους..!!!

Ανακοινώθηκε... από το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, η ημερομηνία έναρξης των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων. 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ...
ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ως ημερομηνία έναρξης των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων των Ημερήσιων και Εσπερινών Γενικών Λυκείων, ορίζεται η 16η Μαΐου. Υπογραμμίζεται πως η συγκεκριμένη ημερομηνία αφορά όλους τους υποψηφίους, είτε δώσουν εξετάσεις με το παλιό σύστημα εξετάσεων, είτε με το νέο
Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, θα ξεκινήσουν τις πανελλαδικές εξετάσεις τους στις 17 Μαΐου, με το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων να ανακοινώνεται εντός των επόμενων ημερών.
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, πρόκειται να εκδοθεί υπουργική απόφαση, σύμφωνα με την οποία θα ορίζεται το ποσοστό των θέσεων της τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αποδελτίωσης των αιτήσεων των υποψηφίων, προκειμένου να υπολογιστούν τα ποσοστά αιτήσεων τα οποία αφορούν το παλιό και το νέο σύστημα πανελλαδικών εξετάσεων.
Σημειώνεται πως τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, ολοκληρώνονται οι διαδικασίες, υποβολής αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων για τις πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά και η κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών των υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.


http://ipop.gr/themata/eimai/i-imerominia-enarxis-ton-fetinon-panelladikon-exetaseon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.