Πιο οργισμένος από ποτέ ο Τσίπρας - Τι επιδιώκει η ελληνική πλευρά..!!!



Την έντονη ενόχληση ....των Μάριο Ντράγκι, Κριστίν Λαγκάρντ και Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με την...
ελληνική κυβέρνηση περιγράφει σε άρθρο της η γερμανική Die Welt σημειώνοντας: «Κανείς ωστόσο δεν ήρθε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την οργή του Τσίπρα».

Το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας αναφέρεται ακόμη στην...
ενόχληση των υπουργών Οικονομικών στο χθεσινό Eurogroup. «Ο Αλέξης Τσίπρας επιδιώκει να φέρει τη διαπραγμάτευση και πάλι στο γήπεδο της συνόδου των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων, μεταδόθηκε στο Eurogroup, με συνέπεια να ενοχληθούν οι υπουργοί Οικονομικών», σημειώνει χαρακτηριστικά και προσθέτει εξηγώντας ότι αυτό δεν είναι περίεργο καθώς για μια ακόμη φορά οι ΥΠΟΙΚ της Ευρωζώνης ταξίδεψαν χθες στις Βρυξέλλες, για δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα, και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Όπως και τη Δευτέρα, δεν μπόρεσαν να επιτύχουν μία συμφωνία που να υποβάλουν στη συνέχεια στη σύνοδο κορυφής.

Τώρα, το Eurogroup πρόκειται να συνεδριάσει πάλι το μεσημέρι (στις 14.00 ώρα Ελλάδος). Το ερώτημα, προσθέτει το δημοσίευμα, είναι αν θα είναι αυτή επιτυχής, καθώς η ελληνική κυβέρνηση ποντάρει προφανώς στο ότι μπορεί να αποσπάσει περισσότερα κέρδη στη διαπραγμάτευση σε επίπεδο αρχηγών κρατών και πρωθυπουργών.«Ο Τσίπρας προτιμά να διαπραγματευθεί με τη Μέρκελ παρά με τον Σόιμπλε», σημειώνει η Welt, προσθέτοντας: «Κυρίως, όμως, θέλει να προσπαθεί πάντοτε να απορρίψει τα άμεσα μέτρα – τα λεγόμενα προαπαιτούμενα – που ζητούν οι δανειστές.






http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/06/blog-post_9143.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.