Τελεσίγραφο οι δανειστές, πρόωρες εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας...!!!

tsipras-merkel-hollande_0
Τρία κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης... και του Σύριζα, με διαφορά μόνο λίγων λεπτών, μίλησαν για ενδεχόμενο «τελεσίγραφο» από την πλευρά των δανειστών, επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό από την Αθήνα.
Ο αντιπρόεδρος Γιάννης Δραγασάκης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νίκος Φίλης και ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης.
Σχεδόν ταυτόχρονα, ο ....
υπουργός Εργασίας και πρώην εκπρόσωπος του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, τόνιζε ότι πρέπει να γίνουν πρόωρες εκλογές σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί ένας έντιμος συμβιβασμός.
Τι σημαίνουν όλα αυτά;
Ότι η διαπραγμάτευση με τους δανειστές βρίσκεται σε απολύτως οριακό σημείο, η κυβέρνηση φοβάται ότι θα επιμείνουν σε πολύ σκληρό πακέτο μέτρων, και σπεύδει να διαμηνύσει ότι δεν έχει πολιτικά τις αντοχές να το υποστηρίξει.
Η λύση δε των πρόωρων εκλογών φαίνεται πως είναι η μόνη στο τραπέζι, παρότι ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας τις έχει αποκλείσει δημοσίως, κάνοντας λόγο για ενδεχόμενο δημοψηφίσματος.
Όσοι με διαβάζετε, ίσως θα θυμάστε ότι από τις 7 Μαρτίου μεταφέρω την πληροφορία για πρόωρες εκλογές, σε περίπτωση αδιεξόδου. Με τον τρόπο αυτό ο πρωθυπουργός θα μπορούσε να απαλλαγεί και από όσους στέκονται εμπόδιο στην επιλογή να μετατρέψει τον Σύριζα σε οιονεί Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (κίνηση Λαφαζάνη, Ζωή Κωνσταντοπούλου κλπ)…


http://www.aixmi.gr/index.php/telesigrafo-oi-daneistes-proores-ekloges-o-alexis-tsipras/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.