Ανοιχτή στο να παράσχει οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα δηλώνει η Ρωσία…!!!

Ανοιχτή δηλώνει πως είναι η Ρωσία... στο ενδεχόμενο να παράσχει οικονομική βοήθεια, στην Ελλάδα σε περίπτωση που η κυβέρνηση ζητήσει κάτι τέτοιο. Αυτό προκύπτει από δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Αρκάντι Ντβόρκοβιτς και τις οποίες μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
«Θα υποστηρίξουμε οποιαδήποτε λύση για....
τη διευθέτηση της ελληνικής κρίσης χρέους που προτείνεται από την Ελλάδα και τους Ευρωπαίους εταίρους μας» δήλωσε ο Ντβόρκοβιτς σε τηλεοπτική συνέντευξη και πρόσθεσε ότι «τα πιο σημαντικά πράγματα για μας είναι τα σχέδια επενδύσεων και οι εμπορικές συναλλαγές με την Ελλάδα. Αν ζητηθεί οικονομική υποστήριξη, θα εξετάσουμε το θέμα αυτό».
Σημειώνεται ότι δηλώσεις για το ενδεχόμενο παροχής οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα έκανε και ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, τονίζοντας ότι η Ρωσία θα πρέπει να ακούσει την ελληνική πρόταση προτού προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια. Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου του TASS για το αν η Μόσχα προτίθεται να προσφέρει οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα, ο Ντμίτρι Πεσκόφ παρότρυνε τους δημοσιογράφους να περιμένουν το αποτέλεσμα των συνομιλιών μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν το απόγευμα. «Για να αντιμετωπίσουμε το θέμα αυτό χρειαζόμαστε πρώτα να ακούσουμε μια κάποιου είδους πρόταση, μια κάποιου είδους πρωτοβουλία από τους Έλληνες εταίρους μας. Ας περιμένουμε πρώτα τις συνομιλίες (...) και τότε θα σας ενημερώσουμε», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.