Έβρος...Σε επιφυλακή οι αρχές- Σταθερή η κοίτη του ποταμού, δεν έσπασαν αναχώματα...!!!



Παρά τις πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις.... της τελευταίας εβδομάδας η στάθμη στην κοίτη του ποταμού Έβρου παραμένει σταθερή, ενώ...
δεν έσπασαν ούτε τα αναχώματα που φτιάχτηκαν γι αυτούς τους λόγους. Αντίθετα χιλιάδες στρέμματα καλλιεργήσιμες γης έχουν μετατραπεί σε λασπότοπους.

Πάντως οι αρχές του Έβρου βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή τις τελευταίες ημέρες λόγω....

και της γνωστοποίησης της βουλγαρικής πλευράς, ότι απελευθέρωσε στην κοίτη του ποταμού μεγάλες ποσότητες νερού, ανοίγοντας το φράγμα του Ιβαΐλογκραντ.

Πρόβλημα κατολισθήσεων υπάρχει και στη Σαμοθράκη, λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων τις τελευταίες μέρες. Ο άστατος καιρός είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές στο μεγαλύτερο μέρος του αγροτικού οδικού δικτύου, λόγω εκτεταμένων κατολισθήσεων, ενώ στο βόρειο τμήμα του νησιού σημειώθηκαν πολλές ζημιές σε τεχνικά έργα των δρόμων και στο κεντρικό οδικό δίκτυο.

Τέλος κλειστό θα παραμείνει και σήμερα, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, το τμήμα της Εγνατίας Οδού - παράκαμψη Καβάλας, από τον ανισόπεδο κόμβο του Αγίου Σίλα μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο της Άσπρης Άμμου, λόγω της κατολίσθησης που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στο ρεύμα βραδείας κυκλοφορίας προς Ξάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.