Σφοδρή επίθεση Θεοδωράκη για την υπόθεση Χαϊκάλη - Αποστολόπουλου...«Ο Χαϊκάλης και οι συνέταιροί του θα ξαφνιαστούν από την οργή του λαού»...!!!

«Ο Χαϊκάλης και οι συνέταιροί του θα ξαφνιαστούν από την οργή του λαού»

Σφοδρή επίθεση εναντίον του βουλευτή των ΑΝΕΛ....., Παύλου Χαϊκάλη, στον απόηχο των καταγγελιών για απόπειρα χρηματισμού, εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού σημειώνοντας ότι «ο Χαϊκάλης και οι συνέταιροί του θα ξαφνιαστούν από την οργή του λαού».

Ερωτηθείς ποιοι....

είναι οι συνέταιροι του Παύλου Χαϊκάλη, ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε χαρακτηριστικά «Μα, ο κ. Χαϊκάλης δεν είναι μόνος του, είναι μια ολόκληρη συμμορία που εδώ και αρκετούς μήνες διακινεί κατά καιρούς διάφορες πληροφορίες. Τη μια μέρα το Ποτάμι είναι του Σημίτη, την άλλη μέρα το Ποτάμι είναι του Μπόμπολα, την άλλη μέρα το Ποτάμι είναι του Βαρδινογιάννη, την άλλη μέρα είναι του Αλαφούζου. Κάθε μέρα και ένα διαφορετικό σενάριο. Και τώρα μας λένε ότι το Ποτάμι είναι των τραπεζιτών. Και ποιοι το λένε; Το λένε οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν αποδεδειγμένα εμπλακεί σε συζητήσεις, πόσα μου δίνεις και τι να κάνω. Η οργή του λαού θα είναι πολύ σκληρή μαζί τους. Ο βούρκος θα τους καταπιεί. Και το Ποτάμι δυναμώνει για να καθαρίσει όλους αυτούς τους μικρούς και μεγάλους βούρκους»



http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/770775/o-haikalis-kai-oi-sunetairoi-tou-tha-xafniastoun-apo-tin-orgi-tou-laou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.