Τι λέει ο εισαγγελέας για τις καταγγελίες Χαϊκάλη...!!!

Τι λέει ο εισαγγελέας για τις καταγγελίες Χαϊκάλη
Aρνήθηκε να κατονομάσει το πρόσωπο ....που προσπάθησε να τον εξαγοράσει, παρότι ρωτήθηκε επανειλημμένως, ενώπιον του εισαγγελέα Παν. Παναγιωτόπουλο ο βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης.
Κι αυτό γιατί από το υλικό δεν προκύπτει η ταυτότητα του προσώπου αυτού ενώ αρνήθηκε να....
κατονομάσει πρόσωπα που κρύβονται από πίσω.
Η εισαγγελία ενεργοποιήθηκε άμεσα και όπως δηλώνει: " Όντως ο κ. Χαικαλης έκανε εκτενείς καταγγελίες δίνοντας εκτενή κατάθεση και παραδίδοντας υλικό. Πλην όμως από τη μέχρι στιγμής εισαγγελική έρευνα δεν επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες του".
Η καταγγελία
Εξαγορά της ψήφου του με σχεδόν 2-3 εκατομμύρια ευρώ  κατήγγειλε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαικάλης, ο οποίος έδωσε πολύωρη κατάθεση αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στον εισαγγελέα Εφετών Παν. Παναγιωτόπουλο και παρέδωσε οπτικό-ηχητικό ντοκουμέντο .
Το θέμα αποκάλυψε ό ίδιος ο βουλευτής ο οποίος μίλησε την πρωί στην εκπομπή του ΑΝΤ1 του Γιώργου Παπαδάκη, παρουσία του ηθοποιού Λάκη Λαζόπουλου ο οποίος και ήταν κοινωνός της συγκεκριμένης υπόθεσης.
 Σύμφωνα με όσα είπε , οικονομικός παράγοντας, του πρόσφερε 700.000 μετρητά, διακανονισμός του δανείου του από την τράπεζα για το σπίτι του και συμβόλαια με διαφημιστικές εταιρίες ώστε να "ξεπλυθούν" τα χρήματα. Η δωροδοκία θα αφορούσε τη θετική ψήφο του για την ανάδειξη πρόεδρου της Δημοκρατίας και όπως υποστήριξε ο ίδιος ενημέρωσε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο αλλά και τον φίλο του ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο που τον βοήθησε να "καθαρίσει" το υλικό από ήχους που ακούγονταν.
 Οι συζητήσεις όπως είπε έγιναν στις 5 Δεκεμβρίου, στις 6 Δεκεμβρίου έγινε δεύτερο ραντεβού και καταγραφή του ενώ υπήρξε και τρίτη στις 13Δεκεμβρίου. Υποστήριξε μάλιστα πως εκπροσωπεί συγκεκριμένους ανθρώπους. 

Της Άννας Κανδύλη
http://www.enikos.gr/politics/285785,Ti_leei_o_eisaggeleas_gia_tis_kataggelie.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.