Σκανδαλο..!!! Oμολογο-φαντασμα 91,4 εκατ. ευρω ,ασφαλιστικου ταμειου.... αγνοειται.!!!



Όπως αποκάλυψαν τα Παραπολιτικά 90,1.... στο μεσημεριανό μαγκαζίνο, η διοίκηση του Ταμείου Υγειονομικών (ΤΣΑΥ) αναζητά τα ίχνη του χαμένου ομολόγου και προσφεύγει στη δικαιοσύνη.
Η εικόνα κακοδιαχείρισης που επικρατεί στο ταμείο αποτυπώνεται σε δύο λέξεις. «Ομόλογο αγνοείται ...» όπως....

παραδέχτηκε και ο πρόεδρος της διοικούσης επιτροπής του ΤΣΑΥ, Αναστάσιος Βασειάδης, κατά τη διάρκεια του 11ου Παμπελοποννησιακού Συνεδρίου, προκαλώντας τεράστια ερωτηματικά στα μέλη του ταμείου.


Ο κύριος Βασειάδης παραδέχτηκε ότι «ένα ομόλογο ύψους 91.431.200 ευρώ, το οποίο αποκτήθηκε πριν την ένταξη του ΤΣΑΥ στο Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολουμένων δεν μπορούμε να αντιληφθούμε που ακριβώς βρίσκεται , είναι προς έρευνα.Έχει αναστατωθεί όλη η υπηρεσία, δεν μπορεί να βρει που βρίσκεται το ομόλογο αυτό. Πότε εκδόθηκε, που εκδόθηκε. Ωστόσο επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει και είναι περιουσιακό μας στοιχείο. Πιθανώς να  έχει εκδοθεί σε κάποια τρίτη χώρα. Ίσως επιληφθεί η δικαιοσύνη».Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Άννα Μαστοράκου σημειώνει ότι το σοκ στο άκουσμα της ομολογίας αυτής ήταν μεγάλο και κάνει λόγο για σκάνδαλο!!!


'Ήδη, ελεγκτές  του Σώματος Δημόσιας Διοίκησης κάνουν φύλλο και φτερό τα οικονομικά του ταμείου, ενώ όπως αποκάλυψε η κυρία Μαστοράκου έχουν δοθεί 4.400.000 ευρώ για την μηχανογράφηση, ωστόσο χάθηκε σημαντικό μέρος της βάσης δεδομένων της αρχειοθέτησης των στοιχείων, μεταξύ των οποίων και φάκελοι συνταξιοδότησης  γιατρών.  



Μαρία Γεώργαρη
http://www.parapolitika.gr/Contents/Item/Display/124104

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.