«Φωτιά» στο πολιτικό σύστημα έβαλαν οι καταγγελίες χρηματισμού.!!!

Σάλος στο πολιτικό σκηνικό έχει ξεσπάσει.... από την καταγγελία της Σταυρούλας Ξουλίδου ότι της προσέφεραν τηλεφωνικά και μέσω facebook χρήματα για να εξαγοράσουν την ψήφο της στην επικείμενη προεδρική εκλογή.
Χθες τόσο η Σταυρούλα Ξουλίδου, όσο και ο Παναγιώτης Μελάς κατέθεσαν στον....
εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, στο πλαίσιο της επανέναρξης της δικαστικής έρευνας για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών εν όψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.
Στον κατάλογο των προσώπων που θα καλέσει σε κατάθεση ο κ. Παναγιωτόπουλος, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης, ο βουλευτής της ΝΔ “Αδωνις Γεωργιάδης και ο καταγγελλόμενος από την βουλευτή, Γιώργος Σούκουρης.Άρση απορρήτου για τις καταγγελίες Ξουλίδου
Ο εισαγγελέας ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και τη συνδρομή της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος στη διεξαγωγή των ερευνών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κα Ξουλίδου επέμεινε στις καταγγελίες της ότι άγνωστοι προσπάθησαν να την προσεγγίσουν μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας έναντι αμοιβής τριών εκατομμυρίων ευρώ.
 
Μάλιστα, η βουλευτής των ΑΝΕΛ φέρεται να παρέθεσε στον εισαγγελέα το περιεχόμενο των επίμαχων συνομιλιών της με τον Γιώργο Σούκουρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.