Αν δεν επιβεβαιωθούν και οι κατά καιρούς φήμες πως οι κατηγορίες δεν είναι και πολύ καλά δεμένες τότε κάποιοι στο Μαξίμου θα πρέπει να ψάξουν να βρουν λαγούμι για να κρυφτούν..!!!



Πέρασε ένας χρόνος από εκείνο το... σαββατιάτικο πρωινό που η Ελλάδα ξύπνησε με την έναρξη της "Χρυσαγιάδας", του σήριαλ δηλαδή εκείνου με...
τις συλλήψεις των πρωτοκορυφαίων στελεχών του ακροδεξιού κόμματος.

Ένα σήριαλ που συνεχίστηκε επί ...

ημέρες με σόου των ίδιων των μελών του κόμματος μπροστά στις κάμερες, αλλά και με το μιντιακό κατεστημένο να ξεσαλώνει βρίσκοντας εύπορη γη προκειμένου να σπείρει την οργή, την αγανάκτηση, τη (δήθεν) αίσθηση της δικαιοσύνης κατά των Χρυσαυγιτών και τόσα ακόμη που ανέβασαν κατακόρυφα τις θεαματικότητες στον εξευτελισμένο και πλήρως αναξιόπιστο μιντιακό συρφετό, που νομίζει πως ακόμη μπορεί να "σαλαγάει τα πρόβατα" της ελληνικής κοινωνίας.

Το αν είναι ένοχοι οι προφυλακισμένοι Χρυσαυγίτες εναπόκειται στη Δικαιοσύνη να το κρίνει. Το ζήτημα είναι άλλο. Η πρεμούρα Σαμαρά-Δένδια να "μπουζουριάσουν" τους Χρυσαυγίτες αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα πως οδήγησε σε θεαματικές πλην όμως βιαστικές κινήσεις. Πολιτικός στόχος του κ. Σαμαρά ήταν να αποδεκατίσει το ακροδεξιό κόμμα και εν πολλοίς να καρπωθεί τις ψήφους του. Είχε την ελπίδα πως χωρίς τους Μιχαλολιάκο, Παππά και κατόπιν χωρίς και τον Κασιδιάρη η Χρυσή Αυγή θα οδηγείτο στη...δύση της.

Πλην όμως ένα χρόνο μετά αποδεικνύεται βάσει δημοσκοπήσεων πως το μόνο κόμμα που παραμένει-τηρουμένων των αναλογιών- σταθερό στα ποσοστά του είναι η Χρυσή Αυγή. Το μαξιλαράκι του 7-8 δεν μειώνεται ούτε με τους ψευτοτσαμπουκάδες με τις κατά καιρούς απαγορεύσεις συγκεντρώσεων, εκδηλώσεων, διανομής τροφίμων κλπ.

Δεν ξέρουμε αν ο κ. Σαμαράς έπεσε στην παγίδα, για την οποία άπαντες νοήμονες -και ουχί αλλόφρονες "Ιεροεξεταστές" που ήθελαν στην πυρά την ακροδεξιά- είχαν επιστήσει την προσοχή εξ αρχής, δηλαδή να ηρωοποιηθούν τρόπον τινά οι συλληφθέντες στα μάτια της κοινωνίας, παρά ταύτα ο χρόνος μέχρι ώρας έχει δείξει πως απέτυχε παταγωδώς.

Αν δε επιβεβαιωθούν και οι κατά καιρούς φήμες πως οι κατηγορίες δεν είναι και πολύ καλά δεμένες τότε κάποιοι στο Μαξίμου θα πρέπει να ψάξουν να βρουν λαγούμι για να κρυφτούν.






Γράφει ο Μάνος Χατζηγιάννης


http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/09/blog-post_3929.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.