Επίσημη δράση της Αθήνας για τη κλιματική αλλαγή!!!



Η Ελλάδα συμμετέχει στην παγκόσμια έκκληση για ....100% καθαρή ενέργεια. Οι κάτοικοι της Αττικής αλλά και άλλων Νομών ενώνουν τις φωνές τους με εκατομμύρια πολίτες απ’ όλο τον...
κόσμο στη μεγαλύτερη κινητοποίηση για το κλίμα στην ιστορία.

Η παγκόσμια δράση θα....

πραγματοποιηθεί την 21η Σεπτέμβρη, δύο ημέρες πριν οι παγκόσμιοι ηγέτες συναντηθούν στη Νέα Υόρκη, σε μία έκτακτη σύσκεψη κορυφής με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι-Mουν, για να συζητήσουν σχετικά με μία παγκόσμια λύση για την κλιματική αλλαγή. Τοπικοί, εθνικοί και παγκόσμιοι φορείς καθώς και εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες θα υποδεχτούν τους ηγέτες καθώς φτάνουν στη Νέα Υόρκη στην Πορεία των Λαών για το Κλίμα.

Την ίδια στιγμή, χιλιάδες ψηφίσματα που ζητούν 100% καθαρή ενέργεια θα παραδοθούν σε πάνω από 88 χώρες. Εδώ στην Αττική, θα μαζευτούμε για ένα κινηματικό «πάρτυ» με ποικίλες πολιτιστικές δράσεις, για να συλλέξουμε υπογραφές στην πιο σημαντική ψηφοφορία που κάναμε ποτέ, για να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας. Μαζί μας συμμετέχουν και άλλες MKO, όπως WWF, Greenpeace, Γιατροί του Κόσμου, MOm, ΕΚΠΑΖ κ.ά.!
Δημοσκοπήσεις δείχνουν πως το 90% των πολιτών του κόσμου θεωρούν την κλιματική αλλαγή ως σοβαρό πρόβλημα. Τώρα, πάνω από 1 εκατ. πολίτες βγαίνουν στους δρόμους για να κάνουν ξεκάθαρο στους ηγέτες πως οφείλουν να αναλάβουν δράση για να σταματήσουν την καταστροφική κλιματική αλλαγή.

«Αυτή η ημέρα δράσης για το κλίμα παίρνει τη μορφή χιονοστιβάδας με εκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο να ζητούν απ’ τους ηγέτες να σταματήσουν την κλιματική αλλαγή», Λουρίδας Παναγιώτης, ένα μέλος του Avaaz από Αθήνα.

«Κάτοικοι της Αττικής συμμετέχουν για να δείξουν την τεράστια λαϊκή στήριξη για μια παγκόσμια συμφωνία που θα αποτρέψει την καταστροφική κλιματική αλλαγή εξασφαλίζοντας 100% καθαρή ενέργεια».

ΤΙ: ΑΘΗΝΑ ❤ 100% καθαρή ενέργεια, παράδοση υπογραφών
ΠΟΤΕ: Κυριακή 21 Σεπτέμβρη, 16:00
ΠΟΥ: Διονυσίου Αρεοπαγίτου
ΠΟΙΟΙ: Ομάδα Avaaz Αττικής
ΠΩΣ: Μέσα από ένα καλλιτεχνικό φεστιβάλ με πολλές εκπλήξεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.