Επιτελους η ''Αγια Σοφια'' δεν είναι όνειρο, είναι νόμος ! Διαβάστε τι γράφει ο αθλητικός Τύπος στο σημερινό "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ του .!!!



Δύο θέματα κυριαρχούν στο σημερινό.... "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου. Φυσικά η ψήφιση του νομοσχεδίου για την "Αγια Σοφιά" και η συμφωνία με τον Μπαρμπόσα. Ας τα δούμε όλα αναλυτικά.
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Δεν είναι όνειρο... είναι νόμος του κράτους" έχει κεντρικό τίτλο η εφημερίδα και τονίζει: "Ψηφίστηκαν με μεγάλη πλειοψηφία τα άρθρα 81 και 82 και η ΑΕΚ με το νόμο πλέον στα χέρια της ξεκινά άμεσα την...
ανέγερση της Αγια Σοφιάς". Η "Ώρα" γράφει για κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ ενώ τονίζει ότι ο Άρης Βασιλόπουλος άνοιξε και επίσημα πόλεμο με την ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα γράφει για τον Μπαρμπόσα που ήρθε στην Αθήνα και πλέον απομένουν τα τυπικά για να κλείσει η μεταγραφή. Τέλος ο Άρης Ασβεστάς γράφει για την απόφαση της ΕΠΟ να προσλάβει τον Χιου Ντάλας ως αρχιδιαιτητή: "Άδειασε και τις δύο Λίγκες ο Σαρρής και ερήμην τους έφερε τον Χιου Ντάλας στην Αθήνα και τους τον σέρβιρε ως αρχιδιαιτητή".
SPORTDAY
"Και με τον νόμο" έχει τίτλο η εφημερίδα που τονίζει πως η ΑΕΚ φουλάρει πλέον για τις άδειες από τη στιγμή που ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το γήπεδο. Από εκεί και πέρα τονίζει πως η Ένωση συμφώνησε για τρία χρόνια με τον Μπαρμπόσα και πλέον η επόμενη κίνηση είναι η απόκτηση επιθετικού. Μάλιστα αναφέρει πως το όνομα του Τζιμπούρ παραμένει στο προσκήνιο για την ΑΕΚ και δεν αποκλείεται άμεσα για να γίνει νέα κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές.
GOAL NEWS
"Μπαρμπόσα και με... νόμο" έχει τίτλος το Goal συνδυάζοντας τις δύο μεγάλες ειδήσεις της χθεσινής μέρας για την ΑΕΚ. "Νόμος του κράτους η Αγια Σοφιά ενώ ο Πορτογάλος μπαλαδόρος ήρθε στην Αθήνα και υπογράφει τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ" τονίζει η εφημερίδα. Στο Goal υπάρχει και άρθρο του Κώστα Καίσαρη που αναφέρεται στις κινήσεις που σκοπεύει να κάνει η Ρένα Δούρου αναφορικά με το γήπεδο της ΑΕΚ.
LIVE SPORT
"Τροχάδην για την άδεια" γράφει η εφημερίδα που φυσικά αναφέρεται στην ψήφιση του νομοσχεδίου για την ανέγερση της "Αγια Σοφιάς". "Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την Αγια Σοφιά απ' όλα τα κόμματα πλην ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ" γράφει η Live Sport. Από εκεί και πέρα αναφέρεται στον Μαρμπόσα τονίζοντας πως ο παίκτης ήρθε στην Αθήνα και θα υπογράψει 3ετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.