ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη την τελευταία κυρίως δεκαετία κινείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Από το 2009 είναι ήδη έτοιμο ένα νέο νόμισμα. Το Globo. Αυτό το νόμισμα δεν αντιπροσωπεύει κάποιο κράτος ή κάποια κράτη όπως το ευρώ, αλλά είναι παγκόσμιο και είναι το κλειδί για την παγκόσμια κυριαρχία των elite της Ν.Π.Τ. που κάνουν κουμάντο πάνω στον πλανήτη. Είναι το κλειδί για τη μία Παγκόσμια Κυβέρνηση που ονειρεύονται οι νεοταξίτες εδώ και πάρα πολλά χρόνια και μέχρι στιγμής το καταφέρνουν.

Τώρα που η κατάρρευση του ευρώ είναι θέμα χρόνου, μετά την οικονομική κρίση θα έχουν το πάτημα για να παρουσιάσουν κάτι καινούριο, το ένα παγκόσμιο νόμισμα που θα αντιπροσωπεύει την Παγκόσμια Κυριαρχία των λίγων στους υπόλοιπους.

Αυτό θα είναι και το πρωίμιο για το τελικό βήμα το οποίο είναι η ολοκληρωτικά ψηφιακή μορφή του χρήματος εμφυτευμένη μέσα στο ίδιο μας το σώμα. Άλλωστε σταδιακά τα τελευταία χρόνια το χρήμα χάνει την φυσική του αξία, πρώτα με την κατάργηση του αντικρύσματός του σε χρυσό, μετά με την ψηφιοποίησή του σε διαδικούς αριθμούς μέσα σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές τραπεζών αφήνοντας μόνο το 3% του παγκόσμιου χρήματος σε φυσική μορφή ως χαρτί που και πάλι δεν αξίζει τίποτα και τέλος, στο άμεσο μέλλον, δε θα υπάρχει καν σε ορατή μορφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.